Λευκανση


Πρόλαβε όλες τις Προσφορές!.. μην χάσεις ποτέ ξανά προσφορά!To συγκεντρώνει για εσένα τις καλύτερες προσφορές και σε βοηθάει να μην ξεχάσεις ποτέ... καμία ξανά! Άπλωσε το αγαπημένο σου γαλάκτωμα στο πρόσωπο και με ένα βαμβάκι καθάρισε το μέχρι το βαμβάκι να είναι καθαρό. Αφού τελειώσεις με το μασάζ, πάρε ένα βαμβάκι ποτισμένο με αντιγηρανση λίγο ροδόνερο ή έστω μια λοσιόν που δεν περιέχει οινόπνευμα και πέρασε με αυτό το πρόσωπό σου για να φύγει η κρέμα. Εδω κ 4 χρονια ειμαι γεματη με μαυρακια τα μισω..ολο το προσωπο μου ειναι καθαρο αλλα στο σαγονι κ γυρω απο την μυτη ειμαι γεματη με μαυρακια η μαμα μου με τα 'σκαει' κ στο τελος καταληγω να κλαιω απο τον πονο.

Άπλωσε το αγαπημένο σου γαλάκτωμα στο πρόσωπο και με ένα βαμβάκι καθάρισε το μέχρι το βαμβάκι να είναι καθαρό. Αφού τελειώσεις με το μασάζ, πάρε ένα βαμβάκι ποτισμένο με λίγο ροδόνερο ή έστω μια λοσιόν που δεν περιέχει οινόπνευμα και πέρασε με αυτό το πρόσωπό σου για να φύγει η κρέμα. Εδω κ 4 χρονια ειμαι γεματη με μαυρακια τα μισω..ολο το προσωπο μου ειναι καθαρο αλλα στο σαγονι κ γυρω απο την μυτη ειμαι γεματη με μαυρακια η μαμα μου με τα 'σκαει' κ στο τελος καταληγω να κλαιω απο τον πονο.

Αφού το απλώσετε στο δέρμα σας με καθαρά και στεγνά δάκτυλα, εφαρμόζετε κυκλικές κινήσεις μασάζ, ακόμα και πάνω στις βλεφαρίδες. Κατόπιν ρίχνετε στο πρόσωπο σας αύθονο νερό και σκουπίζετε με πετσέτα ή χαρτί (σε περίπτωση ακμής). Αφού το απλώσετε στο δέρμα σας με καθαρά και ελαφρά βρεγμένα δάκτυλα, εφαρμόζετε κυκλικές κινήσεις μασάζ. Στη συνέχεια ρίχνετε στο πρόσωπο σας αύθονο νερό και σκουπίζετε με πετσέτα ή χαρτί (σε περίπτωση ακμής).